Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Sudska policija
Federacije Bosne i Hercegovine

Promocija nove uniforme službenika Sudske policije u Federaciji Bosne i Hercegovine

mailprint fav manja slovaveća slova

26.12.2016.

Dana 29.12.2016. godine (četvrtak) sa početkom u 13:00 sati u velikoj sali Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine, ulica Valtera Perića broj 15. Sarajevo, planirana je javna promocija novih uniformi službenika Sudske policije u Federaciji BiH, pa ovom prilikom pozivamo predstavnike elektronskih i printanih medija da prisustvuju pomenutom događaju.

Prisutnim na promociji će se obratiti g. Edin Vehabović – glavni zapovjednik Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine i predstavnik firme koja je nakon dodjele ugovora u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama BiH izvršila izradu i isporuku uniformi, a radi se o domaćem proizvođaču iz Bosne i Hercegovine.

Pozivamo zainteresirane medije da izvrše predhodnu najavu prisustva promociji, a sve sa ciljem izdavanja potrebnih saglasnosti za unošenje video kamera i fotoaparata u zgradu Vrhovnog suda Federacije BiH. 

Najavu prisustva medija je potrebno izvršiti najkasnije do dana 29.12.2016. godine do 10:00 sati na e-mail adresu amira.likic@pravosudje.ba ili putem telefon/faksa broj 033/203-229.  


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Bosanskom

Povratak na vrh